Tlf. 38 28 00 70
info@kurtebyberger.dk

Skin Regimen

SKIN REGIMEN er banebrydende og unik, fordi produkterne tager udgangspunkt i en ny revolutionerende tilgang til forebyggelse og genoprettelse af huden, som sikrer dig og dine kunder en resultatorienteret anti-age power ansigtsbehandling på blot 30 minutter. Og så er resultaterne af behandlingen tillige en ægte “øjenåbner” med +17% rynkereduktion, + 26% fugtning, + 8% øget elasticitet og en 50% vital forøgelse i den cellulære energi!

skin-regimen

SKIN REGIMEN er en ny videnskabelig holistisk anti-age tilgang, som indbefatter hudpleje, livsstilsanbefalinger for stress- håndtering, korrekt ernæring og velafbalanceret fysisk aktivitet.

Hemmeligheden bag SKIN REGIMEN er det specialudviklede LONGEVITY COMPLEX™, der består af spinat (B9=folinsyre, B1 og B6) + carnosin, Maqui-bær og Chia-frø, hvilket skaber en meget effektiv beskyttelse mod de 4 “celle-dræbere” (inflammation, oxydation, glykolisering og kompromitteret methylering).

Longevity complex™ findes i følgende produkter: Hydra-pro booster, juvenate-pro booster, hydra-pro cream gel, juvenate-pro rich cream, juvenate eye balm, juvenate body cream.