Tlf. 38 28 00 70
info@kurtebyberger.dk

Profil

Indehaver Linda Berger har været i frisørbranchen i 36 år og har bl.a. en mangeårig baggrund som leder hos Cha Cha Cha.

Et positivt og meget udviklende samarbejde med den karismatiske ejer af Cha Cha Cha har været medvirkende til Lindas ønske om selv en dag at etablere sig i egen salon.

Fra Kurte til Kurte by Berger
Linda overtog den 1. marts 2009 “Salon Kurte” på Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj. Salonen er i den efterfølgende periode istandsat og moderniseret og fremstår i dag, som en velfungerende og indbydende salon, nu under navnet Kurte by Berger.

Den daglige kontakt med salonens kunder prioriteres højt i Kurte by Berger. Hver eneste kunde har en naturlig forventning om, at salonens personale til en hver tid møder kundens ønsker med inspiration og nytænkning.

Salon-Kurte-by-Berger

Det er vores filosofi, at kunden altid skal mødes med et perfekt håndværk, ligesom et besøg hos Kurte by Berger skal være et uforglemmeligt frikvater, en oplevelse af velvære, forkælelse og tilfredshed.

I dag tilbyder vi vores kunder en bred vifte af skønhedspleje og wellness herunder, frisør, hårpleje & kure, bryn & vipper, make-up, kropsbehandlinger, ansigtsbehandling, shellac, hair extension, vippe Extension m.m.

Vi ser muligheder og ikke forhindringer!